[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="3.22.5" custom_padding="3px||4px|||" da_disable_devices="off|off|off" da_is_popup="off" da_exit_intent="off" da_has_close="on" da_alt_close="off" da_dark_close="off" da_not_modal="on" da_is_singular="off" da_has_shadow="on"][et_pb_row custom_padding="4px|||||" _builder_version="3.22.5" min_height="217px"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.22.5"][et_pb_text _builder_version="3.22.5" min_height="195px"]

Az InnVoice vezetőjeként folyamatosan figyelemmel kísérem a kialakult eseményeket. Munkatársaimmal tisztában vagyunk a felelősséggel, amivel tartozunk magunk és családunk egészségéért, ezért mindannyian home-officeban folytatjuk tevékenységünket.

Minden kollégánk otthonában dolgozik, ami időnként már most is előfordult, hiszen fizikailag többnyire egymástól távol telnek hétköznapjaink. Ehhez néhány tippet már a minap felsoroltunk bejegyzésünkben.

Azonban a legfontosabb számunkra a jelen helyzetben, hogy hogyan tudunk benneteket, ügyfeleinket segíteni a működésben, valamint a felkészülésben a folytatásra.

Biztosak vagyunk abban, hogy ez egy erőgyűjtési időszak, amit célszerű a tanulásra, a rendszerépítésre fordítani, és biztos vagyok abban is, hogy lehetőség van ebből az időszakból sokkal erősebben és szervezettebben is kijönni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="3.22.5"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.22.5"][et_pb_text _builder_version="3.22.5"]

Milyen intézkedéseket tettünk?

Vidéki irodánkban munkatársainknak megadtuk a lehetőséget az otthoni munkára. Ehhez már korábban felkészültünk hordozható számítógépekkel, megfelelő szoftverekkel, amikkel biztosíthatjuk a folyamatos kommunikációt, a mindennapi ügyvitel folyamatosságát.

A lelki önvédelem érdekében cégünknél üzemel egy Zoom - online videós csatorna -, azaz bármely munkatársunk akkor csatlakozik, amikor akar, vagy akkor lép le, amikor éppen szüksége van egy feladat kapcsán némi koncentrációra.

Nincs óránként hírolvasás

Személyesen kiiktattam saját életemből - amennyire lehetséges - a hírek folyamatos követését, mert egyszerűen, ami nincs a befolyásolási zónában, arra nincs hatásom. Csak lefelé húzna!

Online szolgáltatóként tudjuk, hogy ügyfeleink és magunk működése érdekében a legfontosabb a folyamatos ügymenet fenntartása. Így természetesen ügyfélszolgálatunk továbbra is elérhető és segít mindenben, ami átlendíthet ezen az időszakon.

Nem vagy egyedül!

És egy új ötlet: létrehozunk nektek is egy virtuális, online közösségi irodát, ahol szakértőkkel, gyorsan megvalósítható tippekkel segítünk bennetek. Sőt! Akármennyire is őrültségnek hangzik, tervezünk heti testmozgást, jóga programokat online. Ennek részleteiről hamarosan értesítünk!

Meggyőződésünk, hogy mindez segít abban, hogy testileg és lelkileg is érezd, ebben a helyzetben sem vagy egyedül!

És hogy mennyire nem viccelünk, a gyakorló jóga óránk már le is zajlott:

Írd meg nekünk, hogy most miben tudunk Neked segíteni?

Tudjuk, hogy a fókuszt jelenleg nem könnyű fenntartani, hiszen ez a helyzet viszonylag gyorsan begyűrűzött minden cég életébe.

Ahogy látod, mi is igyekszünk olyan új szokásokat kialakítani, amik eddig eszünkbe sem jutottak.

Kérjük, írd meg nekünk, most mi lenne számodra a legnagyobb segítség?

Írj nekünk akár névtelenül itt ezen a kérdőíven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]